ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ        

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Παλαιόχωρα Διαμερίσματα Γιώργος


Highslide JSΠαλαιόχωρα
Η Παλαιόχωρα είναι ένας πολύ όμορφος μικρός τουριστικός προορισμός που βρίσκεται στα νότια παράλια του νομού Χανίων της Κρήτης στο Λιβυκό Πέλαγος. Πάνω σε μια μικρή χερσόνησο στην οποία δεσπόζουν τα ερείπια ενός βενετσιάνικου κάστρου.
Μέσα και γύρω από την Παλαιόχωρα θα βρείτε πολλές και διαφορετικές  πανέμορφες παραλίες με άμμο ή βότσαλα, μικρές ή μεγάλες, πολυσύχναστες και ή ερημικές.
Πολυάριθμα εστιατόρια και ταβέρνες σας προσφέρουν καθημερινά κρητικές παραδοσιακές  γεύσεις αλλά και ελληνική και διεθνή κουζίνα.
Καθημερινά πραγματοποιούνται εκδρομές με πλοιάρια προς το  Ελαφονήσι , τη Σούγια, την Αγιά-Ρουμέλη από όπου μπορείτε να επισκεφτειτε το Φαράγγι της Σαμαριάς,  όπως επίσης εκδρομές για το Λουτρό, και τα Σφακιά καθώς επίσης και δρομολόγια για την Γαύδο.
Το κλίμα στην Παλαιόχωρα είναι μεσογειακό με περισσότερες από 300 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο. Γύρω από την Παλαιόχωρα θα βρείτε πολλές διαφορετικές παραλίες οι οποίες καλύπτουν οποιαδήποτε επιθυμία. Παραλίες με άμμο ή βότσαλα, μικροί ή μεγαλύτεροι κόλποι που σχηματίζουν ιδανικές παραλίες.
Η Παλαιόχωρα  είναι το ιδανικό μέρος  για οικογενειακές διακοπές καθώς οι μικροί κόλποι είναι απόλυτα ασφαλείς για τα παιδιά και στο χωριό απογορεύεται η κυκλοφορία αυτοκινήτων μετα τις 18.00, ενώ το κέντρο της Παλαιόχωρας είναι πεζοδρομημένο.
Σε πολύ κοντινές αποστάσεις υπάρχουν αρχαιολογικοί χώροι που μπορείτε να επισκεφτείτε. Ενώ υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια λεωφορείων από την Παλαιόχωρα για τα  Χανιά.
Η Παλιόχωρα δεν είναι μόνο ένα τουριστικό θέρετρο αλλά και ένα τυπικό Κρητικό χωριό το οποίο παίρνει ζωή από τους φίλους και τους επισκέπτες του.
Στην πόλη της Παλαιόχωρας  θα βρέιτε όλα τα απαραίτητα για ευχάριστες διακοπές.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 


Καλωσόρισμα | Τοποθεσία | Περιγραφή | Διαμονή | Χάρτης | Επικοινωνία |  © Polystudio